Konstig känsla

De senaste dagarna har jag mått väldigt konstig. Det började med att jag var extremt trött. Därefter kom illamåendet och huvudvärken. Huvudvärken har släppt nu efter 3 dagar, tack gode gud! Men illamåendet håller i sig. Jag har det 24/7. Jag kan bara äta och dricka extremt lite på grund av detta.

Jag vet inte varför jag mår så här. Funderar på att ringa läkaren och be om ett blodprov eller nåt. Jag har tappat nästan 2 kilo bara på 4 dagar.


Kan detta vara en eftereffekt av alla hormoner????

Hur kan man?

Jag var på gymmet igår kväll. Jag åkte direkt från jobbet så jag hade alla mina smycken på mig. När jag kom dit la jag in alla mina saker i ett skåp och låste det. Jag tänkte precis innan ska jag hänga på mig mina ringar (förlovning och vigsel) på halsbandet, men jag tänkte "de är ju trygga i ett låst skåp".

När jag kom tillbaka till skåpet var de borta. Någon har fått upp mitt skåp och snott mina ringar. Hur kan man göra något sånt. Hur kan man sno något sentimentalt??? Vad finns det för människor??

Jag har inte kunnat sova eller äta sedan igår. Jag bara gråter. Mina kollegor på jobbet undrade vad de var och jag började storgråta i morse. Jag mår så dåligt. Kan det aldrig gå bra, varför ska det bara hända dåliga saker???

Har kontaktat stället vi köpte ringarna och de håller på att ta fram papper på allt så vi kan få pengar från försäkringar. Just nu skiter jag i pengarna...jag vill bara ha mina ringar!!!

Ska åka till gymmet och sätta upp lappar och kanske får personen lite skuld känslor och lämnar tillbaka dem, men det tror jag inte.

Varför tar man ringar som graverade och värdefulla för mig????

En underbar blogg

Jag gjorde min vanliga runda i allas bloggar och jag hittade ett fantastiskt inlägg som jag vill rekommendera för alla. I detta inlägg berättar Anders hur det är att vara mannen i ett förhållande som genomgår IVF. Helt fantastiskt skrivet.
Min man tyckte det var skönt att läsa om någon annan i samma situation som honom.
Så gå in och läs!
http://minlangtanefterdig.blogg.se/

Livet går vidare

Tack alla för alla fina kommentarer. Det är skönt att veta att ni finns. Sedan beskedet kom hade jag inte kunnat vara ledsen, utan bara helt tom. Men i fredags släppte allt. Min man sa något (kom inte ihåg vad) och jag bara kollapsade och storgrät. Min underbara man famnade om mig och fanns vid min sida och grät. Det kändes som att vi hade förlorat vårt barn.

När vi hade lugnat ned oss ringde min man till en psykolog som specialiserar sig på barnlöshet. Hon var väldigt förstående och vi fick en tid redan nu på fredag. Visst det kostar 600kr men det är värt det. Vi behöver någon som kan hjälpa oss genom detta.

I lördags kom mina föräldrar och hälsade på. Vi skulle gå och se en match som min man och svärbror spelade. Min gravida svägerska kom hem till mig och jag blev jätte glad att jag inte blev ledsen utan bara glad när hon kom. Jag ska ju bli faster :)

Efter en fantastisk match som min man vann med 1 poäng åkte vi hem. Vi lagade mat, planka med oxfilé. Min bror och svägerska kom hem och vi hade en underbar kväll. Massa god mat, OS och snack.

I går söndag kom in man hem efter ha jobbat natt. Han kom och kröp ned i sängen och pratade en stund innan vi gick upp. Han åkte och handlade frukost bröd. När han kom hem hade han rosor med sig. Jag undrade varför och han sa "det är alla hjärtans dag". Jag hade helt glömt bort det.

På eftermiddagen åkte mina föräldrar hem. De tog med vår hund. Hon ska bo hos dem i en månad då min man arbetar på annan ort och kan därför inte ta henne på lunchen. Jag var jätte ledsen. Hon är vår bebis. När de hade åkt gick min man och jag på bio. Vi såg Snabba Cash. Den var inte så bra. Boken var mycket bättre.

Livet har verkligen gått vidare. Nu har vi min nästa mens i sikte. Då ska vi börja om. VI alla vet att tiden går snabbt och snart är dagen här!

gå vidare

Igår gick min värld under. Igår förstördes vårt liv. Vi känner oss extremt ledsna och besvikna. Vi mådde så dåligt. Vi ville inte prata eller träffa någon. Jag sjukskrev mig från jobbet och vi stannade hemma. Min man grät hur mycket som helst. Jag är så trött på all besvikelse att jag kan inte ens gråta. Jag känner mig helt bedövad. Igår tog i bara hand om varandra. Vi stängde av alla telefoner och var i vår lilla värld. Vi tog en långpromenad med vår hund och vi pratade om allt och hur vi kände.

Idag gjorde jag ett misstag. Jag skulle stannat hemma, men jag åkte till jobbet. Jag trodde att jag skulle klara det men jag mår bara jobbigt.

Jag kan inte vara runt människor som vet vad vi går igenom. Jag klarar inte av deras miner mot oss. De tycker synd om oss och jag vill inte se de. Min svärbror som väntar barn sa till min man "ni kan ju sitta barnvakt åt oss". De fattar verkligen inte hur det är för oss. Allt är så lätt för dem. De ser inte hur vi lider.

Vad har vi gjort för att förtjäna detta? Vad gjorde vi fel?

Pratade med RMC idag. Min mens kom idag och vi ska ringa dem när mensen kommer nästa gång för att börja om. Vi måste börja om från början då vi inte har några ägg infrysta. Jag vill bara gå vidare i livet och göra nästa försök.

Det jag tycker är dåligt är att RMC inte har erbjudit någon form av samtal. Vi behöver prata med någon. Vi måste lära oss hantera våra känslor. Idag kan jag inte se mig umgås med min svägerska som väntar barn. Bara tanken av att se henne är extremt jobbigt. Jag vill inte mer.....

Vi vill tacka alla er som har lämnat små fina kommentarer.

tråkiga nyheter

Det var negativt....

1 dag kvar....

I morgon smäller det. I morgon ska vi testa. Jag är så nervös. Jag vill att allt ska vara perfekt men min magkänsla säger att det inte är det. Idag känner jag ingen illamående och jag har inte ont i magen. Jag vill så mycket...

Jag tror inte att jag kommer kunna sova inatt. När jag skulle köpa gravidtest igår på apoteket blev jag lite ledsen. Damen i kassen log mot mig och sa: "barn ändrar verkligen ens liv...grattis". Jag vet att hon menade väl men jag blev ledsen.

Jag vet inte hur jag kommer att må imorgon. Jag funderar på att sjukskriva mig i morgon. Jag vet inte om jag kommer bli käckt.
Hur ska man hantera detta? Min man försöker vara positiv och så men han förstår inte att jag mår dåligt.

Jag hoppas att det blir positivt i morgon, om inte vet jag inte hur jag ska hantera det...

En samlad lista

Jannica har fått en underbar idé. Hon har startat en blogg som samla alla bloggar därute som handlar om IVF/provrörsbefruktning, ofrivillig barnlöshet och mycket mer kring ämnet.

Kolla in den och kanske lägg till din blogg..jag har gjort det!
Tack Jannica!


Illamående

Jag har kommit fram till en sak. Jag tror inte att jag är en bra person för att gå igenom en graviditet. Jag hatar smärta och har en extremt låg tröskel. Jag tycker också att det är extremt jobbigt med illamående, tyvärr är det så att jag är illamående nu.

Jag vaknade i morse och mådde hur bra som helst. Jag tänkte till och med vad skönt att vakna och må bra. Jag hann endast till jobbet innan illamåendet slog till. Jag känner hur jag hela tiden för uppslag i halsen, vilket är SÅ jobbigt.
Min mage gör fortfarande lite ont med små mellanrum. Typ mensverk.

Jag hoppas nu att jag är gravid för att känna så här utan resultat är inget jag vill göra. Illamåendet är inte roligt!!!
Man kan bara hoppas att få bra resultat om några dagar

Ruvdag 11

Vilken underbar helg. I fredags kom min bror och hans fru på middag. Vi spelade WII och pratmakarna. Vi hade så kul. Vi pratade barn namn. En ny favorit för mig och min man är Nellie. Vi tycker det var så sött. Andra namn vi har är Felicia och Jonathan.

Igår var det dags för tjejdag. Min man och hans bror hade en borta match. Så jag och min svägerska tog en tur på stan. Vi shoppade loss och tog en ficka. Sedan vid fem kom en annan kompis hem till mig.. Vi köpte thaimat och såg på filmen The Ugly truth. Den var helt underbar. Vi gjorde grönsaksstavar och dippade dem. Hur gott som helst.

Idag kom vi igång ganska tidigt, så vi åkte till MAXI för att veckohandla. När vi kom dit blev jag akut illamående. Hela mathandlingen var fokuserat på att behålla min frukost. Väl hemma var det bara att lägga sig på soffa. Ta den vanliga tabletten. Min man tyckte synd om mig och hur jag mådde så han satte igång Pocahontas(jag älskar disneyfilmer).

Nu 2 timmar senare har jag lyckats att få i mig lite mat utan att spy och är uppe på bena. Om jag mår bättre i eftermiddag ska jag rensa gaderoben.

Så hur är magen? Igår och idag har jag haft lite ont i nedre delen, typ mensvärk, fast inte. Jag är lite "svullen". Jag vet inte om detta är bra eller dåliga teckan. Det enda jag vet är att jag vill veta så snart som möjligt. All denna väntan gör mig galen!

Livet är jobbigt ibland

Igår  var livet lite mer jobbigt än vanligt. Jag kan inte förklara varför men jag var super deprimerad. Allt var bara fel, allt min man sa var elakt. Tyvärr tog jag ut det på honom och min mamma. De både vill väl men igår gick det bara inte. Igår kändes det som att vi aldrig skulle få barn.
Det var också jobbigt igår för min svägerska och svärbror bestämde sig för att berätta för hela släkten att de väntade barn. Jag unnar de verkligen att de ska ha barn, men något inom mig säger varför de och inte vi. Varför ska de ha de lätt och vi svårt? Varför ska de ge de första barnbarnet och inte vi?
Jag vet att mina känslor är barnsliga, men igår kunde jag inte låta bli att tänka så. Jag vet inte om det är hormoner eller om jag helt enkelt bar runt på en massa känslor som kokade över. Har ni andra också haft sådana dagar?

Jag ser det snöa....

Jaha...så har snön kommit..hade extremt svårt att ta mig till jobbet idag, det bara öser ned och blåser. Detta gör min motionering väldigt svårt. Jag vill inte gå ut och gå promenader som läkaren rekommenderade. Det blir nog gymmets löpband istället.

En förkylning har jag också fått. Näsan rinner...lite jobbigt.
Jag vill tacka för alla fina kommentarer ni lämnar på bloggen. Det är skönt att få stödet från er läsare. Om ni har några frågor eller funderingar, tveka inte att fråga. En diskussion är alltid välkommen!

Magen känns ingenting. Jag vet inte alls om vi har lyckats eller inte. Jag mår bra och som vanligt när det gäller det. Så vi får vänta i 8 dagar till!

RSS 2.0