Livet går vidare

Tack alla för alla fina kommentarer. Det är skönt att veta att ni finns. Sedan beskedet kom hade jag inte kunnat vara ledsen, utan bara helt tom. Men i fredags släppte allt. Min man sa något (kom inte ihåg vad) och jag bara kollapsade och storgrät. Min underbara man famnade om mig och fanns vid min sida och grät. Det kändes som att vi hade förlorat vårt barn.

När vi hade lugnat ned oss ringde min man till en psykolog som specialiserar sig på barnlöshet. Hon var väldigt förstående och vi fick en tid redan nu på fredag. Visst det kostar 600kr men det är värt det. Vi behöver någon som kan hjälpa oss genom detta.

I lördags kom mina föräldrar och hälsade på. Vi skulle gå och se en match som min man och svärbror spelade. Min gravida svägerska kom hem till mig och jag blev jätte glad att jag inte blev ledsen utan bara glad när hon kom. Jag ska ju bli faster :)

Efter en fantastisk match som min man vann med 1 poäng åkte vi hem. Vi lagade mat, planka med oxfilé. Min bror och svägerska kom hem och vi hade en underbar kväll. Massa god mat, OS och snack.

I går söndag kom in man hem efter ha jobbat natt. Han kom och kröp ned i sängen och pratade en stund innan vi gick upp. Han åkte och handlade frukost bröd. När han kom hem hade han rosor med sig. Jag undrade varför och han sa "det är alla hjärtans dag". Jag hade helt glömt bort det.

På eftermiddagen åkte mina föräldrar hem. De tog med vår hund. Hon ska bo hos dem i en månad då min man arbetar på annan ort och kan därför inte ta henne på lunchen. Jag var jätte ledsen. Hon är vår bebis. När de hade åkt gick min man och jag på bio. Vi såg Snabba Cash. Den var inte så bra. Boken var mycket bättre.

Livet har verkligen gått vidare. Nu har vi min nästa mens i sikte. Då ska vi börja om. VI alla vet att tiden går snabbt och snart är dagen här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0