Vårt liv dog

Vårt liv kom till ett tragiskt stopp idag. Vi var på VUL för att kolla hur många bebisar det var i magen. Läkare satte igång maskinen och där var vår fostersäcken. Läkaren blev tyst och kollade konstigt på skärmen. Min man och jag förstod direkt att något var fel. När läkaren till slut sa att det fanns ingen hjärtslag brast mitt hjärta. Jag grät i floder.

Jag ringde in sjuk till jobbet och åkte hem. Jag kröp ned i sängen och har inte flyttat mig sedan dess. Jag är helt knäckt. Jag orkar ingenting. Vad har jag/vi gjort för att förtjäna detta??? Min kropp har haft alla symptomer på grund av att jag var gravid. Tyvärr hade inte min kropp fattat att fostret var dött.

Men under eftermiddagen kom det igång. Jag har fått stor blödning och ont i kroppen. Vi ska till läkaren nästa torsdag för att se hur allt är.
Min man vill göra flera försök, men jag vet inte om jag orkar. Jag är helt slut. Mitt hjärta klarar inte mer. Jag vet inte om jag kan gå igenom det igen. Vi fick ha en liten ängel i magen i 8 veckor och sedan slets den bort ifrån oss.

Jag mår så dåligt och att veta att jag måste vara "normal" imorgon tär på mig extremt. Jag är inte normal, jag är helt slut både psykiskt och fysiskt. Jag tar minut för minut, jag vet inte hur jag ska orka......

Kommentarer
Postat av: Kix

Tänker på dig, vad orättvist. Suck skall livet vara så här. Jag hoppas du får ork att gå vidare och säkerligen kommer du att komma ovanför ytan och orkar tänka klart igen. Ni finner säkert styrkan hos varandra. Kram Kix

2010-10-06 @ 21:50:51
URL: http://kix.bloggplatsen.se/
Postat av: IVF syster

Usch vad jag lider med dig! Vet hur jobbigt det är med IVF försöken och så när man äntligen lyckats så händer detta. Hur orättvis får världen vara. Sänder en massa kramar.

2010-10-06 @ 22:11:41
Postat av: Tonci

Skickar massa styrkekramar till dig! Det finns inga ord, det är så himla orättvist! Jag känner med dig!

Ta hand om dig vännen!

2010-10-06 @ 22:53:56
URL: http://vivillockshabarn.blogspot.com/
Postat av: Nenne

Stackars dig Vet hur hemskt det är, men jag hittade orken igen, det hoppas jag du med gör! Kramar

2010-10-06 @ 23:01:26
URL: http://ivfresan.bloggplatsen.se
Postat av: TeachGirl

Fy fan så hemskt! Jag känner med er, det är verkligen fruktansvärt. Ta hand om varandra nu. Många kramar!

2010-10-07 @ 00:54:55
URL: http://varforinteviocksa.blogspot.com
Postat av: Avlängtantilldig

Det finns verkligen ingen rättvisa

Sköt om er och fokusera på att göra tillvaron så uthärdlig som det går.

2010-10-07 @ 01:09:20
URL: http://enmammautanbarn.blogspot.com
Postat av: Barnarlivet

Nej! Usch vad ledsen jag blir när jag läser detta. FAN! Ta hand om varandra!

2010-10-07 @ 08:57:13
URL: http://barnarlivet.blogspot.com/
Postat av: Lisa

Åh nej!! Jag var med om samma sak i somras och även fast det inte tröstar just nu så fixar man det, tro mig. När man sörjt klart känner man sig peppad att försöka igen, med mer hopp än tidigare eftersom det faktiskt tog sig den här gången. Men sörj ordentligt, skrik, gråt och tyck synd om dig själv, det hjälper! Plinga in på min blogg om du vill prata. Tänker på dig/er. Massa kramar Lisa

2010-10-07 @ 09:31:24
URL: http://finalisa.wordpress.com
Postat av: Lisa

Nej, nej, nej! Det här är bara en sån sak som borde hända någon och inte får hända nån som har kämpat sig igenom behandlingar och längtat så länge. Precis som Lisa före mig så klokt skriver så behöver man sörja ordentligt och sen (även om du inte tror det nu) så kommer du att orka resa dig och börja blicka framåt igen. Även om det inte på något sätt kan trösta dig nu så är det i Ivf-sammanhang väldigt positivt att du blivit gravid.



Ta hand om dig och unna dig att vara ledsen, förkrossad och besviken. Strunta i jobb och andra förpliktelser och tänk på dig själv i första hand. Stor kram!

2010-10-07 @ 11:04:24
URL: http://turbolina-twin.blogspot.com/
Postat av: Elise

Jag har precis varit med om samma sak. För en vecka sen. Det känns helt fruktansvärt jag vet. Skit i jobbet och fokusera på dig själv. Sörj så mycket som du behöver och låt det ta den tid det tar. Vi fick prata med en kurator på fertilitetskliniken och det kändes väldigt skönt att få prata av sig med någon utomstående som verkligen hade tid att lyssna. Kram

2010-10-07 @ 15:34:18
Postat av: F

Tänker på er i massor och vet precis hur det känns var med om samma sak ifabruari i vecka 8,tyvärr kom vårt lilla hjärta inte ut utan det blev en skrapning....Ta hand om varandra..KRAM

2010-10-07 @ 16:14:26
URL: http://langtarsa.blogg.se/
Postat av: Ss

Nej, vad tungt!! Känner verkligen med dig och förstår hur du känner dig, jag var med om samma sak den här veckan. Ta hand om dig!!

2010-10-07 @ 16:33:38
Postat av: mamma-wannabe

Orättvist, såå orättvist

Tänker på er!

Var med om samma sak i mars -08.

Jag var ett vrak men, släppte ut alla tårar och känslor, struntade i jobbet och var hemma tills jag kände mig bättre.

Ta stöd av nära och kära!

Det blir bättre...

KRAMAR!!!

2010-10-07 @ 16:45:57
URL: http://familjecirkus.blogg.se/
Postat av: Tea

Tänker på er! Kram

2010-10-08 @ 18:16:17
URL: hhttp://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Längtan

Vad ledsen jag blev när jag kom in på din blogg.

Många tankar till er.

2010-10-10 @ 21:35:41
URL: http://langtantillbarn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0