Tillskott i familjen

Nu är lilla Liam här. Han föddes igår kl. 21.18. Min svägerska blev igångsatt på grund av för lite fostervatten. Hon hade gått 3 dagar över tiden. Både mamma och barn mår fantastiskt. Pappan mår också bra, dock lite tokig :)

Jag är så glad för deras skull dock måste jag erkänna att jag är avundsjuk. Jag vill också ha ett barn. Jag vill också bli mamma. Om mindre en 2 veckor är jag gravid, så jag kanske blir mamma och 42 veckor. Vilken underbar tanke...

Kommentarer
Postat av: Teachgirl

Klart att du är lite avundsjuk. Och klart att du blir mamma. Nästa gång är det din tur!

2010-08-20 @ 10:38:47
URL: http://varforinteviocksa.blogspot.com
Postat av: mia

Hittade precis in här, såg att du oxå precis som vi gjort ivf med landstinget i lkpg. och ska göra på Linne kliniken nu´, vi ska börja sprayningen den 4/9 så det är en liten tid kvar än så länge, men känne du att det verkar bra i uppsala, ni skulle göra tre försök precis som oss eller? Eller det hoppas jag ju att ni inte ska men ni har köpt det eller, glömde fråga dem när jag pratade med dem om man betalar allt i en klumpsumma, eller hur var det med det.

Fick idag veta att vi ska försöka med menopur nu istället för gonal-f, hoppas att det gör att vi kommer att lyckas, lycka till till er!

2010-08-20 @ 22:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0