Snacka om förvirring


Då var man ett år äldre.....

Läkaren ringde idag. Han hade missförstått när vi bokade in behandlingen, eller rättare sagt han hade räknat min cykel fel. Han trodde jag skulle ha mens om 2 veckor fast jag har BIM idag. Så han hade bokat in äggplockningen vecka 37. Jag har börjat ta sprayet för en vecka sedan. Allt blev fel.

Som tur var hade kliniken fått ett återbud i vecka 35 (kanske hade paret lyckades på egen hand), så nu är allt på rätt schema. Min läkare ville i samma veva byta mina mediciner. Jag har sprayat med suprecur men från och med imorgon ska jag spraya med Synarela. Det positiva med den är att den ska sprayas kl.8 på morgonen och kl 20 på kvällen. Tänk inga fler tidiga morgon!!! Det ska bli så skönt och kunna sova längre!!

Sedan ska jag använda menopur istället för puregon. Läkaren sa att menopuren är lite svårare i doseringen. Tydligen ska man blanda den själv???? Någon som har erfarenheter???

Nu händer det igen...kanske tredje gången gillt...kanske man har en liten bebis innan nästa födelsedag!

Kommentarer
Postat av: Tonci

Jag använde menopur vid andra försöket. Jo, man blandar själv, vilket känns lite svårt i början, men egentligen är det inte så komplicerat. Puregon pennan är smidigare, men det går snabbt att lära Menopur också. Jag tror på att Menopur har bättre effekt många gånger, det var så i vårt fall i alla fall.

Lycka till, håller tummarna!

2010-08-10 @ 23:10:39
URL: http://vivillockshabarn.blogspot.com/
Postat av: Teachgirl

Grattis i efterskott och lycka till med detta försök!

2010-08-11 @ 07:50:38
URL: http://varforinteviocksa.blogspot.com
Postat av: Sara

Jag fick byta från puregon till menopur och vid varje behandling med menopur så blev jag gravid. Så det verkar vara nåt ämmne i det som inte finns i puregon som jag behövde.

Jag hoppas att det kommer att fungera lika bra för dig!

Det är lite besvärligt att blanda menopur sprutorna, men helt klart värt besväret. Här kan du kolla en liten film om hur man gör:

http://www.medicininstruktioner.se/Product.asp?ProductId=5Grattis i efterskott och tummarna kommer att hållas!

2010-08-11 @ 09:43:40
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Tea

Jag kommer att använda menopur jag också.

2010-08-11 @ 21:25:17
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0