sjuksköterska

Då var den första menopursprutan tagen. Jag känner mig verkligen som en sjuksköterska. Man kanske ska bli det??? Det är så många olika mediciner att ha koll på, pulver hit och vätska dit. Man ska ha olika nålar av olika storlekar.

Menopuren kändes väldigt mycket mer är puregonen. Puregonen var lättare att ta och kändes inte alls. Menopuren är krånglig och det svider när man tar den. Jag har ont i 10 minuter efter jag hade tagit den.

Känslomässigt har jag ändrats massor med de nya medicinerna. Jag kräver närhet och med det menar jag beröring och kyssar. Jag behöver känna min mans beröring på min kropp på ett värmande sätt. Jag vill bara veta att han är där. Jag känner mig nykär. Det pirrar i magen när jag ser min man. Det är en underbar känsla som jag aldrig vill bli av med.

Kommentarer
Postat av: Kix

Lovely! Lycka till med er nästa IVF! Kix

2010-08-18 @ 21:12:39
URL: http://kix.bloggplatsen.se/
Postat av: Teachgirl

Mysigt med den nykära känslan. :-) Det är lite mer plock med Menopur, jag håller med. Men jag hoppas att du får lön för mödan.

2010-08-18 @ 22:38:39
URL: http://varforinteviocksa.blogspot.com
Postat av: Tea

Grattis till starten! Jag ligger en dag före dig. Tog min första spruta med menopur i tisdags.

2010-08-19 @ 00:40:44
URL: http://langrean9manader.blogspot.com
Postat av: Plusresan

Härligt med lite BRA känslor med hormonerna. Men att det ska göra mer ont låter inte så härligt. Jag vill ju byta till menopur från gonal-f nästa gång vi gör en behandling....Skönt att ni har kommit igång i alla fall!! Hoppas det blir sista gången! =)

2010-08-19 @ 11:01:09
URL: http://plusresan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0