inte idag.....

Idag är en jobbig dag eller rättare sagt idag är andra dagen jag inte mår bra. Jag mår konstant illa, kan inte äta. Jag är hängig och mina känslor arbetar på overdrive.

Idag har jag blivit svullen över magen. Jag har fått ont i vänster äggstock. Det känns som om någon har slagit till mig. Jag behöver gå på toa var 15 minut. Suck och pust!!!!

Jag tar gärna allt detta om jag visste att det skulle resultera i ett barn, men inget är säkert. Jag vill så gärna ha ett litet knyte och jag utsätter min kropp för hur mycket påfrestning som helst, men när får kroppen nog?

Idag känns det jobbigt. Jag vill hem och krypa ned i sängen och sova bort resten av dagen. Dock går inte detta när man jobbar 100%, pluggar 100%, tränar 6 dagar i veckan och har en hund och man.

Kommentarer
Postat av: Tea

Hoppas det snart känns bättre! kram

2010-08-24 @ 15:17:31
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Teachgirl

Trist! Jag hoppas att det känns bättre snart. Fundera på vad du verkligen är sugen på och ät det. Det brukar hjälpa mig. :-) Kram.

2010-08-24 @ 15:54:47
URL: http://varforinteviocksa.blogspot.com
Postat av: Plusresan

Bara några dagar till, det klarar du!!! Sen kommer du ha en lååång tid av illamående framför dig. Av annan sort den här gången =)Kramar

2010-08-24 @ 19:18:30
URL: http://plusresan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0